Wie zijn wij?

Allround familiebedrijf Van der Zanden Taxi & Tours vervoert haar klanten waarbij veiligheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid bij iedere rit bovenaan komt te staan. Als één van de oudste taxibedrijven in Helmond, hebben wij in de loop der jaren onwijs veel ervaring opgelopen met het personenvervoer. Van der Zanden Taxi & Tours is opgericht in 1954, dit familiebedrijf verzorgt al drie generaties lang taxiritten met verschillende reisdoelen. Zowel al onze medewerkers en klanten merken dat wij een persoonlijk bedrijf zijn.

Nog vragen?
Van der Zanden Taxi & Tours

Familiebedrijf Van der Zanden Taxi & Tours, bestaande uit ; v.l.n.r ; Danny Cox, Richard Cox & Remco Cox.

Veilig, Flexibel & Betrouwbaar

  • Ieder jaar wordt Van der Zanden Taxi & Tours getest op hoge kwaliteitseisen. Het TX-keurmerk is een landelijk kwaliteitskeurmerk en staat voor vakkundige chauffeurs die gebruik maken van comfortabel en veilig taxivervoer. Hierbij staat uw rit altijd centraal. Dit keurmerk hebben wij sinds 2004.
  • Als middelgroot familiebedrijf met ongeveer 70 medewerkers en 55 wagens, zullen wij er alles aan doen, om u, ongeacht groepsgrootte, samenstelling of het reisdoel, naar bestemming te brengen.
  • In de afgelopen jaren hebben wij goede relaties opgebouwd met onze vaste klanten, zorgverzekeraars en zakelijke klanten. Zij kiezen voor onze service wegens onze vasthoudende betrouwbaarheid.
1
Aantal medewerkers
1
Aantal wagens
1
Aantal Touringcars
100
Aantal KM per jaar